Suku

Suku

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Jälleen kisaamassa

Huh hei, takatalvi yllätti ja mukavan keväiset kisat vaihtuivat aika viileisiin sellaisiin. Kaikesta huolimatta ajeltiin Kotkaan kisaamaan sunnuntaina 16.3.

Ensimmäinen agirata sujui loppua kohden hyvin, kunnes sujuikin loppua kohden liian hyvin. TÄÄLLÄ!!- sana pelasti kuitenkin Romeon lipsahtamasta maalihypylle ennen aikojaan. Tästä siis nolla:

Agirata 1

Hyppyrata kusahti jo alussa. Romeo irtosi korkealla kädellä liiankin kauas ja suoritti yhden ylimääräisen hypyn. Sitten epäonnistui jo viskileikkauskin ja pari rimaa tuli alas. Oh well...

Hyppyrata

Toisessa agiradassa ei ollut sen kummempaa. Kaikki toimi ok, ei superisti, mutta toimi. Vähän ohjaussuunnitelmat vaihtuivat kesken radan, mutta onneksi se ei rataa kaatanut. Mahtuipa sinne yksi leieröintikin mukaan. :) Tästä siis toinen nolla:

Agirata 2

Mukana turistina oli vanhempieni kleinspitz vauva Riku. 4 kk vanha poitsu heilui häntä tanassa kisapaikalla, oli kaikkien kaveri, hurmasi ja ihastutti. :) Olisi pitänyt kuvata, kun poika sylissä katseli radalla meneviä koiria ja "purnasi" menemään. Saas nähdä saisinko siitä mineihin itselleni kisakaverin joskus.... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti