Suku

Suku

keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Pentuja suunnitelmissa!

Meillä on vahvistuneita pentusuunnitelmia! <3
Riia on niiiiin hyvä tyyppi ja ollut niin hyvä synnyttäjä ja äiti, että koitamme vielä maailmaan saada yhden pentueellisen pikku-Riioja. Lisäksi Riia on voinut tosi hyvin ennen ja jälkeen synnytyksien, joten uskallamme vielä astutusta koittaa, vaikka täyttääkin jo 7-vuotta toukokuussa. Myös itse synnytykset ovat olleet helppoja.
Lisäksi Riia on toki ollut todella perusterve, joka yhdessä hyvän luonteen kanssa ovat minusta hyviä syitä jatkaa sukua vielä.Isäksi on valikoitunut ihana Sälli. Sälli on kohta 5-vuotias, hyvin sopeutuvainen otus ja sen kanssa on helppo liikkua minne vaan. Sälli asuu lapsiperheessä toisen uroksen kanssa ja harrastaa agilityä medi3-luokassa. On myös käynyt tokoilemassa ja kisoissakin hyvällä menestyksellä. Näyttelyistä on kertynyt muotovalion arvo vain neljällä näyttelyllä! Sällissä on sopivasti tekemisen meininkiä harrastuksiin, mutta sillä ei keitä yli. 
Sälli on myös ollut todella perusterve koko ikänsä. Tätä poikaa on kiva saada käyttää, kun tunnen myös sen vanhemmat ja jokusen sisaruksenkin ja ovat koko joukko hyvää sakkia. :)

Uskon, että näistä pennuista on sekä näyttöön että käyttöön! Ja luonteiden osalta ainakin lähtökohdat ovat todella hyvät, samoin kuin terveyden. Niitä kahta ominaisuutta kuitenkin yritän vaalia ylitse harrastusominaisuuksien yms.

Riian juoksujen odotetaan alkavan oikeastaan koska vaan. Edelliset juoksut olivat kesä-heinäkuussa ja väli on ollut 9-11 kk.

Olehan yhteydessä, jos yhdistelmä kiinnostaa!
salo_elina (a) hotmail.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti