Suku

Suku

perjantai 13. toukokuuta 2016

Vieraita ja uusiä sääntöjä

Äitienpäivänä meillä oli päivävieras. Koska iskä oli töissä ja äitienpäivää oli meillä jo juhlittu lauantaina, sopi amstaffi Lunan tulla oikein hyvin meidän päiväseuraamme. Luna tulee vesiäisten kanssa hyvin toimeen. Oli jopa taas alkuun sitä mieltä, että nyt ne joukkolynkkaa hänet, kun kaikki olivat heti vierasta portilla vastassa. Riia kun vielä ääneen aina kertoo, että täällä on sitten voimassa hänen säännöt. Lunalle se sopii hyvin. Kun alkupöhinät oli ohi, Lunakin rentoutui.Lunankin mielestä eteisen vielä keskeneräinen remppa on hyvä juttu; laatoilla on viileä pötköttää. Samalla on myös lähellä ovea, jos vaikka mamma ja pappa tuleekin heti hakemaan. :D

Naapurit saivat taas lisää ihmeteltävää, kun lähdettiinkin vaunulenkille kolmen koiran sijaan neljällä koiralla. Mutta hyvin meni. Pappa-Rambo sai olla flexillä kiinni vaunuissa ja mennä omia menojaan, kun loput kolme pidin hihnassa toisessa kädessä. Käytiin kyllä sitten metsäpolkua kävellen, jotta sain omat irti hihnasta ja Lunallekin paremmin "omaa" tilaa. Ei olekaan tainnut kulkea vaunujen vierellä ennen, mutta hienosti sujui.

Kotona meillä on alettu opettelemaan uusia sääntöjä. Leikkimatto on koiravapaata aluetta. Hienosti asia on alkanut mennä perille. Tassut ja kuono matolla koiran maatessa on vielä sallittu, mutta seistessä ei mikään osa saa osua matolle. Toistaiseksi on hyvin sujunut. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti