Suku

Suku

lauantai 7. maaliskuuta 2015

Synttäreitä, onnettomuuksia ja LUVA

Rambo täytti 8-vuotta 29.1. Se on veteraani-iässä siis. Ou nou. Onneksi se ei ole yhtään veteraanimainen vielä. :D
Komea jässikkä turkissaan.


Synttärihumussa agihallilla mukana tietty Riia ja Romeokin. Vaikka Rambo ei enää hyppyjä hypi tai kontaktiesteitä juokse, pääsee se aina välillä tekemään putkea ja erilaisia kiertämisiä. Myös tokojuttuja käydään muistuttelemassa hallilla, kun toiset aksaa. Liikkis se on tehdessään intopiukeana. <3


Helmikuussa sitten sen enempää varoittamatta erään päivälenkin jälkeen tuli säikähdys. Koirille tarjoiltiin lihatikkuja lenkin päälle ja Rambo yrittäessään ottaa tikkua, huusi. Luulin, että tökkäsin sitä tikulle jonnekin ja rupesin katsomaan suuhun. Ei antanut avata sitä, kun alkoi heti huutamaan. Koitin sitten kokeilla ulkopuolelta ja huusi vaan kun poskista painoi. Minä jo kauhuissani ajattelin, että nyt on leuka murtunut tai joku kauhea mätä hammas jossain, mutta onneksi vielä samana päivänä päästiin lääkäriin toteamaan, että hätä ei ollut pahin mahdollinen.

Lääkärikään ei ilman rauhoitusta päässyt suuhun katsomaan, joten pikku piikin jälkeen suu saatiin auki ja syy löytyi. Poskessa, ihan takahampaiden luona oli syvä reikä ja 2 cm tikku siellä. Tikku ongittiin nukutuksessa pois ja tulehtunut reikä huuhdeltiin. Poika sai antibioottikuurin ja kipulääkettä. Onneksi ei siis sen pahempaa... Ties kuinka kauan sekin tikku oli siellä ollut, eikä mitään ollut puhunut. Kotona siis lepäilyä ja pehmeää ruokaa.


Tätä onnettomuutta seurasi piiiiitkä agikisapäivä Lempäälässä. 3 rataa Romeolle, 2 rataa Riialle. Niin ja päästiin moikkaamaan Riian poikaa Gilbertiäkin. <3 Rambo jäi hoitoon, koska en viitsinyt sitä heti nukutuksesta seuraavana päivänä raahata 16 tunnin kisapäiväreissulle....

Romeon radoista ei jäänyt paljon kerrottavaa; eka radalta 10 (rima ja ohjausvirhekielto), toka radalta 10 (rima ja ohjausvirhekielto) ja HYL. Riian ensimmäinen rata 5 (tuli ohi yhdestä hypystä) ja toinen oli sitten voittonolla.

Riian voittonolla
(päivä oli tässä vaiheessa jo 12 tuntinen ja Riia käy aavistuksen kuumana.... :D )
Lataan videon myöhemmin näkyviin YouTubeen....
 
Ihana Gilbert, huono kännykamera....
 
<3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti