Suku

Suku

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Piirinmestaruudet 2014

Käytiin syyskuun lopussa kisaamassa piirinmestaruuksista agilityssä. Päivä alkoi yksilö agilityradalla, josta harmillisesti yksi rima alas ja vitosella maaliin. Sijoituksemme oli 22. Ilman rimaa oltaisi oltu 8. Puomin alastulokontaktikin oli siinä ja siinä....

VIDEO

Seuraavaksi käytiin juoksemassa juokkuerata. Vuonna 2013 tämän saman joukkueen kanssa saimme kultaa, joten paineet pärjätä, olivat kovat ainakin itselleni. Kun sitten joukkueen ensimmäinen teki nollan, vähän helpotti. Joukkueen toinen teki yli puoleen väliin hyvää rataa ja sitten HYL kohdassa, jota ei edes osannut odottaa... Koska me starttasimme kolmantena, oli paineet kovat. Se oli tulos tai ulos. Rimoja peläten lähdin radalle ja tein tyhmiä ja hitaitakin ohjausvalintoja, jotta vaan rimat pysyisivät ylhäällä. Ja niin se poika piti rimat! Maaliin tultiin nollalla ja kauhea tärinä päällä... Kädet vapisivat vielä vartin radan jälkeenkin. Huih! Ankkurimmekin juoksi nollan ja kolmella nollalla sijoituimme hopealle! Vuonna 2012 saimme joukkueen kanssa pronssia, joten nyt on koko sarja kasassa... ;)
Eteenmeno tällä radalla oli haastavaa... ;)


VIDEO

Pitkän päivän loppuun oli vuorossa yksilö  hyppyrata. Siitä nolla, vaikka maalissa luulin yhden riman tippuneen, mutta se oli vain kolahtanut. Rimat tapissa, joten mahtavaa! Sijamme tällä radalla oli 10.

VIDEO

Yhteistuloksissa yksilöissä olimme sijalla 12/38. Ilman rimavitosta, oltaisi oltu pronssilla! :D
Mahtis Romeo!


 Vähän tiukkaan sävyyn piti käskyttää keinulla... ;) Liukui pitkin keinun pintaa aika hurjan oloisesti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti