Suku

Suku

lauantai 31. elokuuta 2013

Riian ura ykkösissä...

...on ohi. Tänään Purina Areenalla Esa Muotkan radalla teimme nollan, olimme kolmansia ja saimme SERTin. Jee! Rata oli aika tahmeaa ja kepeillä meinasi tulla virhe, mutta ehdin vielä pelastaa tilanteen. Nopeus ei päätä huimannut. Itse kisasin pää pilvissä, kun tulin paikalle suoraan yövuorosta. Ei enää näin kiitos. Kisojen jälkeen tuhatta ja sataa haukotellen kotiin ja sänkyyn.

Tulokset

* 5.8. Riia aloitti ykköset Kotkassa, josta heti mukaan kaksi LUVAA.
* 10.8. Seuraavat kisat olivat Liedossa, jossa kaksi ensimmäistä agirataa oli ihan hulvatonta menoa... Ensimmäisellä radalla Riia mm. tuli ohi puomista ja kun olin ohjaamassa sitä takaisin, otti täydellisen 2on 2offin siihen väärään päähän. Kepeillä pujotteli ja suuntasi välistä pois haistamaan keppien numeroa. Lähetys uudestaan ja pysähtyi keppien keskelle hiekkakasaa haistelemaan. Kolmannella päästiin kepit loppuun ja koko rata loppuun. Tästä yliaikaa ja virheitä. Toisella radalla se hyppäsi ensimmäisen hypyn, jätti välistä toisen ja hyppäsi suoraan kolmannen hypyn, josta sinkosi heitämään yläfemmat tuomarille. Loppurata tästä eteenpäin meni kyllä ihan kivasti, mutta tulos HYL. Viimeiselle radalle, joka oli hyppyrata, kokosi tyttö itsensä ja otti nollavoiton.

Tulokset

* Kolmannet kisat olivat HSKHn seuramestaruuskisat, joissa olimme jo maalisuoralla, kun tyttö tuli ohi suorasta putkesta... Lähetin uudelleen ja lähdin itse etenemään kunnes huomasin, että Riia tulee vaan perässä. En jaksanut enää kolmatta kertaa lähettää putkeen, joten juostiin vain maaliin HYLyn kera.

Kuukauden verran siis tuli kisattua ykkösissä. Nyt pidetään pieni tauko ennen kakkosten korkkaamista. Alla muutamia kuvia 10.8. kisoista. Kaikki kuvat (c) Eiri Suopanki


Taidan olla jotenkin myöhässä tässä... ;)


Silmät kiinni ja kohti tuntematonta!
Pätevä kontakti. :D
 
Mahtava Riiaseni! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti