Suku

Suku

sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Noottia

No niin, heti tuli sanomista, kun jotain unohtui... :D Talvella vetämissäni agilitytreeneissä oli Riian lasten lisäksi Rocky. Mutta kuka on Rocky?

Rocky on veljeni ja veljen avovaimon labbis. Käyttölinjainen sellainen. The Gentle Giant. :D
Koiranetissä hänet löytää TÄÄLTÄ.

Ja tältä hän näyttää:


Ei tosin enää :D

Nyt hän näyttää tältä:


Rocky oli Riian mielestä alkuun ällö. Kun pentu-Rocky tuli kylään ensimmäistä kertaa, Riia kertoi jo ovella, ettei se ole tervetullut. Kuonosta jouduttiin oikein verta siivoamaan.... Tosin silloin Riialla oli myös omat pennut alakerrassa, että oli ehkä hieman tyhmää päästää hänet ensimmäisenä ovelle. Nyt kun Rocky on jo iso poika niin jaksaa Riiakin sitä paremmin. Sisätiloissa Piippi-nainen käy kuitenkin edelleen välillä kertomassa Rockylle, että olet vähän tyhmä, mutta yhteiselo sujuu kyllä. Ja kun Rockyn mielestä Riia on ihana... Yksipuolinen rakkaus, onko mitään surullisempaa... ;) Poikien kesken välit ovat aina olleet hyvät.

Tämä "suuri metsästäjä" ymmärtää myös riistan ja lemmikin eron:Oikeasti todella kiva koira. Ei hauku, ei hypi, ei tuhoa. Ainoa, mikä tuhoaa, on häntä. Se nonstoppina heiluva häntä. :D Ja kaikki (myös minä!) kun niin varoittelivat, että ensimmäisen vuoden aikana se syö ainakin koko keittiön yksin ollessaan ja raastaa hermot loppuun. Joo... Veljen omaksi ensimmäiseksi koiraksi ihan huippuvalinta. Avovaimolla onkin kokemusta jo lajista; Rocky asuu terrieri-Laran kanssa.


On kyllä niin hassun kiva koira. Tässä kun alkaa muistella, niin ne kaikki kaksi kertaa, kun Rambon päälle on koira käynyt siten, että on vähän sattunutkin, olivat molemmat uros labbiksia...

Nappivalinta tämä siis. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti